iphone text

Kleine investering, groot bereik

Jong en koopkrachtig publiek bereiken, lukt niet zonder één of meerdere mobiele sites of apps. Een smartphone is voor steeds meer mensen het belangrijkste apparaat om informatie mee te zoeken; inmiddels ook voor senioren!

Direct vergelijken

Een smartphone is ideaal om snel iets op te zoeken. Direct een pizza bestellen, een trendy café zoeken, wat prijzen vergelijken. Een gewone website wordt misschien wel gevonden, maar is al gauw te 'zwaar' en te traag om mobiel te bekijken.

mobi1Een mobiele website is specifiek gericht op smartphones. Dus klein en snel. Uw boodschap moet zeer compact zijn. Met letterlijk één druk op een knop moet bijvoorbeeld een plekje in een restaurant zijn te reserveren.

Snel terugverdiend

Interlijn levert zo'n mobiele site. In zijn simpelste vorm kost dat maar € 195, ex btw. Als u goede produten of diensten verkoopt, is dat in no-time terugverdiend.

Voorbeeld

Check hier een voorbeeld: de mobiele site van Interlijn. Wel bekijken op je smartphone! Of maak je pc-scherm heel smal.

 

Met onderstaand formuliertje kunt u laten weten dat u een mobiele website wilt
U kunt ook direct bestellen.

In het laatste invoerveld kunt uw wensen opgeven voor een mobiele site. Als u al precies weet welke tekst u op uw mobiele website wilt, kunt u dat direct opgeven. Stuur eventueel uw wensen in een apart document dat u als bijlage kunt toevoegen.

Uw mailadres * 
Uw website 
Uw wensen * 
  Stuur mij een kopie van dit bericht.
    

 

iphone text